Houtrot Repareren Emmen

01

Houtrot Repareren Emmen

Houtrot laten repareren in Emmen, Drenthe. Dat kan met de houtrot reparatie service van Houtrot Reparaties. Het houtrotbedrijf voor houtrotsanering en houtrotrenovatie. Gemakkelijk en snel een offerte krijgen dat kan! Neem hiervoor contact met ons op. Na een grondige houtrot inspectie van al het houtwerk geeft Houtrot Reparaties een scherpe prijs af voor al het houtrot herstel. Lees meer over de houtrot reparatie service door op de link hieronder te klikken.

02

Houtrot reparatie service emmen

De houtrot reparatie service Emmen is er niet alleen voor de particulier maar ook voor vastgoedbedrijven en eigenaren van bedrijfspanden die onderhoud van al het hout en gevelwerk willen uitbesteden. Ook dan is de houtrot reparatie service van Houtrot Reparaties de beste keuze voor Emmen en omstreken. Hier heeft Houtrot Reparaties bij het oude Draka gebouw bij de kantine nieuwe stukken hout moeten plaatsen om al het houtrot te herstellen. Zo te zien met succes en naar tevredenheid is dit project afgerond. Voor meer informatie klik op de link hieronder.

03

Houtrot repareren Emmen

Door een vastgoedbedrijf is Houtrot Reparaties ingehuurd om al het houtrot op professionele wijze te verwijderen bij het oude Draka gebouw op het industrieterrein in Emmen. De houten boeien waren aangetast door houtrot, deze heeft Houtrot Reparaties allemaal hersteld van houtrot. En met succes en naar tevredenheid is dit vastgoed project afgerond. Alles moest worden vervangen door nieuw hout te plaatsen en de aangetaste stukken te verwijderen en opnieuw te plaatsen. Met als eindresultaat nieuwe hout wat bij goed onderhoud weer jarenlang meegaat. Heb jezelf vastgoed? En ben je opzoek naar een professioneel houtrotbedrijf? Dan is Houtrot Reparaties de aangewezen partner voor de provincies: Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. Meer willen weten? Neem dan contact op met Houtrot Reparaties en bespreek alle mogelijkheden.